ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699
<< Terug naar overzicht

Van Beukelaarweg 0 2971VL Bleskensgraaf

Multifunctionele bedrijfsruimte

  • Huur € 900 per maand
Te huur

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Van Beukelaarweg te Bleskensgraaf zijn 13 hoogwaardige bedrijfsunits gerealiseerd. De units met oppervlakten vanaf 100 m² zijn door hun multifunctionaliteit en variabele inhoud zeer geschikt voor kleinschalige bedrijven.
De units zijn als volgt verdeeld: éen gebouw met 6 bedrijfsunits en éen gebouw met 7 bedrijfsunits.

De begane grondvloer is een monolitisch afgewerkte betonvloer, welke belastbaar is tot 1500 kg/m². De draagconstructie is een staalconstructie welke is voorzien van een zinkfosfaat primer. De scheidingswanden tussen de units onderling zijn van 150 mm dikke schoonwerk kalkzandsteen vellingblokken. De buitenwanden en het dak zijn voorzien van stalen sandwich elementen (Rc-waarde 2,5). De entresol vloer bestaat uit een houten balklaag met hierop 18 mm dikke houten vloerplaten, welke belastbaar is tot 500 kg/m², aan de vloerrand zit een houten uitneembare leuning. De trap met leuning naar de entresolvloer is van staal.

Elektrische installatie

De elektrische installatie is uitgevoerd met 220 en 400 Volt. De hoofdaansluiting is 3x25 amper. Er zijn 3 groepen met automaten van 220V/16A aangebracht en 2 groepen 400V/16A. De begane grond is voorzien van 2 stuks wandcontactdozen 400V (waarvan 1 voor de overheaddeur), 6 stuks dubbele wandcontactdozen 220V, 3 stuks verlichtingsarmaturen op schakelaar. Het toilet is voorzien van verlichtingsarmatuur op schakelaar. De entresol is voorzien van verlichtingsarmatuur op schakelaar onder aan de trap.

Verwarmingsinstallatie
Elke unit is voorzien van een gasgestookte heater. Deze heater is aangesloten op de gasleiding

Nutsvoorzieningen
Elke unit is voorzien van de benodigde nuts aansluitingen, dit zijn riolering, gas, water, elektra en telefoon. De telefoonaansluiting bevindt zich in de meterkast.

Kozijnen en deuren
De units zijn met uitzondering van éen unit voorzien van overheaddeur, deze deur is elektrisch bedienbaar met afstandbediening. De overige kozijnen en deuren zijn van aluminium met beglazing. De buitendeur op de begane grond is voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk volgens veiligheidsklasse SKG**. De binnendeurkozijnen van toilet en meterkast zijn van staal, wit geschilderd en voorzien van witte opdek boarddeur.

Toilet
De wanden zijn van schoonwerk kalkzandsteen vellingblokken, het dak is van hout met een plafond van gipsplaten, wit gesausd. De vloer en de wanden in het toilet zijn betegeld tot circa 120 cm uit de vloer. Het toilet is uitgevoerd met duoblok en fontein.

Buitenterrein
Het buitenterrein is bestraat en is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen zoals riolering en kolken ten behoeve van afvoer van regenwater. Het terrein voor iedere unit is beschikbaar als parkeerruimte voor de betreffende unit.

Overheidsinstanties
Alle units zijn uitgevoerd conform de geldende eisen van de gemeentelijke brandweer, bouw- en woningtoezicht en Nuts bedrijven.

De units hebben 1/13 aandeel in de gezamenlijke uitweg (ca. 522 m²) naar de openbare weg.

Ruimtes te huur vanaf 100 m² tot 200 m². Prijzen vanaf € 900,-- per maand. 

Kenmerken:

Bouwjaar: 2008

Aantal Verdiepingen: 2

Oplevering: in overleg


Interesseformulier

Bekijk dit object met Google streetview, sleep het gele poppetje naar de rode markering.