ZoekenLand-Huis B.V.
Kanaaldijk 12
4245 TX Leerbroek

Tel: 0183-353699
<< Terug naar overzicht

Dorpsstraat 32 4145KC Schoonrewoerd

Complete bakkerij met winkel en woonhuis

  • Woonoppervlakte: 150 m²
  • Perceeloppervlakte: 4115 m²
  • BVO: 300 m²
  • Vraagprijs € 795.000 k.k.
Te koop

Omschrijving

Karakteristieke bakkerij met winkel, woonhuis, 2 garages, carport, paardenstal, 2 tuinhuizen, kleine boomgaard en grote achtertuin.

Het multifunctionele keurig onderhouden object, te bereiken via een toegangspoort, is gelegen in de dorpskern van Schoonrewoerd, gemeente Leerdam en ligt op een perceel van maar liefst ruim 4.000 m².

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden zowel op eigen terrein als op openbaar terrein.

De gehele dorpsstraat kenmerkt zich door haar meerdere beeldbepalende objecten, de dorpspomp, de sfeervolle banken, de straatlantaarns en de vele mooie leilinden.

Dit unieke object is instapklaar voor een bakkerij met winkel, maar zeker ook ideaal om wonen en werken te combineren door bijvoorbeeld een kantoor, praktijk of een bedrijf aan huis. Ook kunt u denken aan mogelijkheden voor een zorgbakkerij of mantelzorg. Ook de paarden- en kleinveeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Kortom een object met vele mogelijkheden!

De grote achtertuin beschikt o.a. over een paardenstal, 2 tuinhuizen, terrassen, boomgaard met ca. 60 fruitbomen (Elstar), hagen, borders en een groot gazon.

Een fraaie locatie die u geheel naar eigen wens kunt maken. Wat denkt u van een buitenverblijf en een terras in de achtertuin? Dé ideale plek om te kunnen onthaasten en te ontspannen in uw eigen tuin. Of gewoon gezellig barbecuen en lang tafelen, genietend van de mooie avonden met familie of vrienden.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling woonhuis:

Begane grond:

L-vormige hal met toegang naar zowel privé als winkel; trapopgang; trapkast; toegang naar winkelruimte aan de voorzijde van het object; toilet met fonteintje; badkamer met ligbad, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting; woonkamer met uitzicht op de sfeervolle dorpsstraat; woonkeuken met luxe keuken in U-opstelling, meterkast en toegang naar kelder.

1e verdieping:

Kleine overloop met toegang naar zolder boven bakkerij; slaapkamer/kantoor met 2 Velux dakramen; grote overloop; 4 slaapkamers, waarvan 1 met dakraam, 1 met balkenplafond en 2 grote inbouwkasten, 1 met gevelkachel (gas) en 2 inbouwkasten en ouderslaapkamer met groot dakkapel en 2 inbouwkasten.

Vloerafwerking:

Parket: woonkeuken

Vloerbedekking: woonkamer, trapopgang, overloop en slaapkamers

Indeling winkel en bakkerij:

Begane grond:

Winkelruimte; Bakkerij: toilet; werkruimte; trapopgang; inpakruimte; broodbakkerij met buitendeur; magazijn met electrische roldeur (ca. 2,5 m. hoog), heater en gedeeltelijke bezoldering; banketbakkerij met boiler en buitendeur.

1e verdieping:

Bereikbaar zowel via de bakkerij als het woonhuis: open ruimte met 2 meelsilo’s (elk 2,5 ton) en 2 boilers (elk 100 liter, 1 voor privé-gebruik en 1 voor zakelijk gebruik).

Winkelinventaris:

Complete winkelinterieur inclusief airco en kassasysteem.

Apparatuur/inventaris bakkerij:

Complete deegverwerkingsinstallatie (Gefra); waterdoseer apparaat (Malcombi); kleinbrood kopmachine (König), type, mini REX 3000; blikkensmeermachine; gereedschap afwasmachine (Jeros); 2 vriescellen; Koma vrieskast, type H4; Wagenoven (Becker) met ovenwagens t.b.v. platen 60 x 80 cm; etage oven (Becker) t.b.v. platen 60 x 80 cm, uitgevoerd als 5 etage gasverwarmd; narijskast (Becker) geklimatiseerd en verder alle overige inventaris die een moderne bakkerij ter beschikking heeft.

Algemeen woonhuis en bakkerij:

. De aangebouwde garage, direct achter het magazijn/banketbakkerij, is groot ca. 30 m² en is voorzien van electra.

. De stenen garage is eveneens groot ca. 30 m² en is voorzien van een voormalige koelcel (nu in gebruik als werkplaats) electra en een zolder.

. De carport, achter de stenen garage, is groot ca. 20 m².

. De paardenstal met overkapping, gebouwd in 2004 met gepotdekseld hout, groot ca. 20 m², en is voorzien van een betonnen vloer en electra.

. 1 tuinhuis, gebouwd in 2008, groot ca. 8 m²

. 1 tuinhuis met overkapping, gebouwd in 2014, groot ca. 17 m², voorzien van electra.

. De kelder bereikbaar via de woonkeuken is groot ca. 20 m² (stahoogte)

. De woning beschikt over diverse authentieke details: glas-in-lood-ramen, schuiframen, plafondlijsten, ornamenten en hardhouten paneeldeuren.

. De woning is voorzien van 3 rolluiken en 1 screen; de bakkerij is voorzien van 3 deurhorren en 2 raamhorren.

. Verwarming woonhuis: d.m.v. gaskachels en electrische haard; verwarming magazijn/banketbakkerij: heater; warmwatervoorziening d.m.v. boilers.

. Woonhuis is gedeeltelijk voorzien van dubbelglas

. De keuken is voorzien van een keramiek aanrechtblad en beschikt over de volgende inbouwapparatuur: afzuigkap, gaskookplaat, koelkast en vaatwasser.

Kenmerken:

Woonoppervlak: ca. 150 m²

Winkel, bedrijfsruimte en aangebouwde bijgebouwen: ca. 300 m²

Inhoud woonhuis: ca. 750 m³ (incl. 100 m³ winkel)

Bouwjaar: 1912


Interesseformulier

Bekijk dit object met Google streetview, sleep het gele poppetje naar de rode markering.